miercuri, 10 iunie 2009

in cautarea fericirii

In cafeneaua aia micuta si obscura in care ii placea lui sa isi bea cafeaua cu mult lapte si putin zahar am vorbit despre viziuni asupra vietii, despre vrute si nevrute si de fiecare data cand ii vedeam cicatricea aia imensa si denigratoare de pe obrazul lui drept imi doream sa ii fi fost prietana din copilarie pe al carei geam sa se fi catarat noaptea ca sa ii planga in decolteu pentru cruzimile celorlalti baieti, prietena lui cea mai buna atunci cand avea nevoie de ea.
Nu pot sa imi explic de ce, cat mintea mea cutreiera limitele universului in discutiile cu el, ceva din mine vroia cu disperare asta, si nu mila era raspusul. As fi vrut sa ne bem cafelele in adolescenta pe pervazul lui lat si sufocat de soare si sa imi povesteasca despre tipa aia care ii parea ca merge pe praf de stele si respira aroganta si pentru care ar fi donat o bucata de ficat daca i-ar fi cerut.
M-a condus si la plecare cand sa il pup de la revedere nu m-am putut abtine, asta a fost momentul in care mi-am dat seama de sursa tuturor debitatiilor anterioare care nu isi gaseau sensul.
Cand buzele mi s-au apropiat de obrazul lui drept nu m-am mai putut opri, era o forta independenta de mine care ma submina. Am inceput sa ii sarut obrazul frenetic, dar lent. Nu imi doream nimic mai mult decat sa iubesc bucata aia atrofiata de tesut, sa ii ador fata schilodita si privata partial de expresivitate. Cel mai profund, cel mai carnal sarut s-a dezlantuit de la fateta aia impietrita a lui.
Imi doream atat de tare...il doream atat de tare, atat de profund. Il doream fundamental, esential, exact in felul ala.
In noaptea aia ne-am tras-o plangand amandoi. Probabil ca asa se face dragoste, cu adevarat dragoste. In noaptea aia mi-am dat seama ca eu nu sunt in cautarea fericirii, fiindca ea face parte din mine atunci cand dai toate detaliile la o parte.
E doar vina cicatricii.

De atunci imi e dor de cicatricea lui, si de alte detalii din viata mea.

7 comentarii:

Florea Mihai Ionut spunea...

bauuuuuuuu....cum mai esti?

gabipies spunea...

dor, dor... ;))

Dor. Doar eu, si... doare. :)



[trista sau ne-trista, ciorica tot te beshte :-j :)) :*:*:* ]

Dragos N. Savu spunea...

enjoy!

dragosnsavu.info

Florea Mihai Ionut spunea...

revin-o cu ceva scris te rog :) Si la multi ani :)

vevis spunea...

hey! nu am mai auzit nimic de tine de ceva timp. cand vezi asta da un semn ceva :) elvis :*

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!